Omplaceringar

Man kan av olika skäl bli tvungen att hitta en ny ägare till sin familjemedlem. Om det är nödvändigt att omplacera hunden, börja med att kontakta din uppfödare och se om denne är villig att hjälpa till med omplaceringen.

För medverkan på SDS omplaceringssida ska hunden vara renrasig dalmatiner med stamtavla. Annonseringen är kostnadsfri för såväl SDS medlemmar som icke medlemmar.

För medverkan på omplaceringssidan, fyll i formuläret.

Senast uppdaterad (2022-05-02)


Hund: Alot Spots Over To You “Brorsan”
Reg.nr: SE56688/2021
Född: 2021-08-07

Beskrivning av hunden: Brorsan är en kastrerad hane på 9 månader som är världens mysigaste och snällaste hund. Han tycker om alla djur och bor idag med barn som inte är några problem alls.
Det bästa han vet är att vara ute och springa löst eller följa med på löpturer eller vandringar, vilket också är viktigt för honom i framtiden, att få fortsätta att röra på sig då han är en väldigt energisk hund. Jag tror att i framtiden så skulle han behöva mer aktivering så som drag eller liknande där han verkligen får arbeta med sin kropp.
Han är en stor och stark kille som behöver mycket struktur och träning då han lätt blir bufflig och drar iväg. Möten med andra hundar är inget problem, men han vill väldigt gärna springa fram och leka med alla typer av djur och människor och i dessa lägen blir han stark. Han vill aldrig något illa utan tycker bara att livet är superkul.

Brorsan har blivit opererad för urinsten och detta är något som behöver kollas upp med jämna kontroller hos veterinären samt att han äter specialkost. Brorsan har även viss problematik med klåda som uppstår ibland och man behöver ha detta under uppsikt.

Brorsan klarar av en liten stund hemma själv, men drömmen är att han får vara med överallt och inte behöva vara ensam hemma.

Bostadsort: Borlänge
Kontaktuppgifter: Madeleine Johansson, maddde_@hotmail.com