Omplaceringar

Man kan av olika skäl bli tvungen att hitta en ny ägare till sin familjemedlem. Om det är nödvändigt att omplacera hunden, börja med att kontakta din uppfödare och se om denne är villig att hjälpa till med omplaceringen.

För medverkan på SDS omplaceringssida ska hunden vara renrasig dalmatiner med stamtavla. Annonseringen är kostnadsfri för såväl SDS medlemmar som icke medlemmar.

För medverkan på omplaceringssidan, fyll i formuläret.

Senast uppdaterad (2020-10-21)


Hund: Mellanmöllan Flying Eagle “Nimbus”
Reg.nr: SE35388/2014
Född: 2014-05-04

Beskrivning av hunden: Nimbus söker ett nytt varaktigt och kärleksfullt hem snarast p g a ägarens sjukdom. Nimbus är en 6-årig svarttecknad hane som är van vid barn och andra hundar. Han är en vänlig och trevlig hund som nu söker en ny matte/husse/familj. 
Passar kanske bäst i en lantlig miljö då han är uppväxt på det viset. För vidare information om Nimbus, ta kontakt med Ronja Berghall.

Bostadsort: Fjelie/Lund
Kontaktuppgifter: Ronja Berghall, 070-390 04 79


Hund: Cani Lee Choice Of Glory “Glory”
Reg.nr: SE49389/2018
Född: 2018-08-31

Beskrivning av hunden: Glory, söker varaktigt hem. Glory är en vänlig, trygg och okomplicerad tik på 2 år som säljes av uppfödaren då hon inte längre är aktuell för avel.
Glory är uppvuxen på landet och van vid höns, katter och hästar. Glory är lekfull och önskar gärna en kompis, alternativt ett hem där hon kan vara med mycket. Glory kan vara ensam men är van vid sällskap. Glory lämpar sig lika bra i utställningsringen som på löparrundan, hon gör det ni gör. Ring för mer info!

Bostadsort: Björkvik
Kontaktuppgifter: Louise Edlund, 073-088 88 02, info@cani-lee.se