Omplaceringar

Man kan av olika skäl bli tvungen att hitta en ny ägare till sin familjemedlem. Om det är nödvändigt att omplacera hunden, börja med att kontakta din uppfödare och se om denne är villig att hjälpa till med omplaceringen.

För medverkan på SDS omplaceringssida ska hunden vara renrasig dalmatiner med stamtavla. Annonseringen är kostnadsfri för såväl SDS medlemmar som icke medlemmar.

För medverkan på omplaceringssidan, fyll i formuläret.

Senast uppdaterad (2021-03-16)


Hund: All About Spots Robin Hood “Atlas”
Reg.nr: SE47727/2018
Född: 2018-07-28

Beskrivning av hunden: På grund av allergi så måste vi tyvärr hitta ett nytt kärleksfullt hem till våran kille. Atlas är snart 3 år och han älskar att få vara med överallt. Han leker bra med barn, men katter är han lite rädd för. Atlas tycker även om att yla när ni sjunger. Han är en morgontrött kille och vill gärna sova länge. Atlas är en sällskapshund, han älskar att få springa fritt men har ibland svårigheter att komma på inkallning. Han älskar att få bada och gärna att man kastar en pinne till honom. Men det är inte säkert att han kommer tillbaka med pinnen. Han är alltid glad och vill gärna bli omtyckt. Han är van att vara själv hemma men föredrar sällskap. Det bästa Atlas vet är att få mysa intill framför tv:n och han sover gärna med er om han får, gärna under täcket. Det finns mycket att berätta om Atlas. Vi söker en person som vill ge Atlas kärlek och intresse för honom. Gärna att du/ni bor nära oss så vi kan få komma och hälsa på killen. Stamtavla finns!

Bostadsort: Mörlunda

Kontaktuppgifter: Isabella Johansson, bellaa19955@hotmail.com, 072-250 00 94