.

Välkommen till Svenska Dalmatiner-Sällskapets

specialutställning och aktivitetshelg! 

TÅNGA HED, VÅRGÅRDA 12-15 JULI 2018


Lördag 14/7: Riksutställning - officiell specialutställning för dalmatiner, domare Arne Foss, Norge

Söndag 15/7: Ann-Marie Hammarlunds minnesutställning, officiell specialutställning för dalmatiner, domare Cheryl Fales Steinmetz, USA


Klassindelning
 
Valpklass 4-6 mån 200 kr
Valpklass 6-9 mån 200 kr
Juniorklass 9-18 mån 350 kr
Unghundsklass 15-24 mån 350 kr
Öppen klass (från 15 mån) 350 kr
Championklass (från 15 mån) 350 kr
Veteranklass (från 8 år) 200 kr  

Flerhundsägare: Fr o m 3:e hunden 50 kr reducering per hund. OBS! 1:a och 2:a hunden full avgift. För att flerhundsrabatten ska gå igenom vid betalning måste du registrera dig på MGevents, vid frågor maila utstallning@dalmatiner.nu


Sista anmälningsd
ag  27 juni 2018

SDS använder sig av MGevents för att göra det lättare för både er och SDS.
Klicka på dagarna nedan för att komma till anmälan.
Anmälan är bindande!

Anmälan dag 1

Anmälan dag 2 

OBS! Kom ihåg att det är två olika utställningar och ni måste anmäla er till båda ifall ni vill ställa ut båda dagarna. 


Annonsering
Vill du ha annons i katalogen?
Helsida 180 kr, Halvsida 95 kr. 

Maila annonsen till utstallning@dalmatiner.nu  


Samtliga ägare till svenskregistrerad hund ska vara medlemmar i Svenska Dalmatiner-Sällskapet (SDS). Med ägare avses den eller de person/er som är registrerade som ägare hos Svenska Kennelklubben (SKK). Samtliga ägare till utlandsregistrerad hund som deltar i officiell klass ska vara medlemmar i SDS alternativt i av SKK erkänd utländsk kennelklubb.  Bli medlem i SDS!


En arbetsgrupp som kan närvara i Tånga Hed fredag – söndag ska tillsättas. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Kan du hjälpa till med enkel grillning till lunch, vaccinationskoll och dela ut nummerlappar, fikaförsäljning eller eventuella kringaktiviteter, skicka ett mail till utstallning@dalmatiner.nu.


Preliminärt program 

TORSDAG 12/7 - FREDAG 13/7

Träningsdagar - Aktivitetskommittén bjuder in till träningsdagar i lydnad (brukslydnad, tävlingslydnad, rallylydnad utifrån önskemål), spår och uppletande. Alla medlemmar är välkomna oavsett hur långt man kommit i sin träning! Vi tränar tillsammans och hjälps åt utifrån våra samlade kunskaper och erfarenheter. Kostnadsfritt.

Meddela ditt deltagande till aktivitet@dalmatiner.nu.


FREDAG 13/7

Beteende- och personlighetsbeskrivning, BPH - Arrangeras av Skaraborgs Kennelklubb (SKKK) i Vara, 3-4 mil från Tånga Hed. Fram till fyra veckor innan BPH:t har dalmatiner företräde till platserna (begränsat antal platser), så se till att anmäla i tid! Anmälan sker via SKKK:s hemsida >> 

Föredrag om BPH - På em/kvällen (kl 17-18.30) bjuder mentalitetskommittén in klubbens medlemmar till ett föredrag om BPH med representant från SKK/Västra Kennelklubben. Föredraget äger rum i Mässen. 

Traditionsenligt tänder vi grillen på kvällen, ca kl 19. Medtag egen mat och dryck. SDS står för grillkol.


LÖRDAG 14/7

Bedömningen börjar kl 

Lunchpaus mellan bedömningen av hanar och tikar, ca 1 h. Grillad korv med bröd och hamburgare med bröd kommer att finnas till försäljning vid lunchtid. Tänk på att vi endast tar kontant betalning! 

Under lunchpausen blir det Barn med hund. Anmälan sker på plats. 

Middag kl 19 - knytkalas där alla tar med sig något man tycker är gott och roligt att bjuda på. Vi dukar upp allas medhavda mat i mässen och njuter av allt det goda tillsammans. Medtag egen dryck.

Efter middagen blir det prickig auktion och därefter lite musik och kanske en svängom! 


SÖNDAG 15/7 

Bedömningen börjar kl 

Lunchpaus mellan bedömningen av hanar och tikar, ca 1 h. Grillad korv med bröd och hamburgare med bröd kommer att finnas till försäljning vid lunchtid. Tänk på att vi endast tar kontant betalning! 

Under lunchpausen är det dragning på SDS stora hink-lotteri! Ta en hink och fyll den med något. Tänk gärna prickigt och låt fantasin flöda. Välkommen att skänka en hink till vårt lotteri! 


Vår fina fotohörna finns på plats hela helgen för dig som vill ta en extra fin bild på din hund.   

Under helgen kommer ett sortiment av prylar från Spot-Shop finnas på plats till försäljning.

Servering av kaffe, kaka, dricka mm kommer finnas under utställningsdagarna. Tänk på att vi endast tar kontant betalning! 


Kontakt för utställningen är utställningskommittén  i Svenska Dalmatiner-Sällskapet. Mail: utstallning@dalmatiner.nu 


På området finns både camping och vandrarhem på bekvämt promenadavstånd från utställningsringen. Tala om att ni ”tillhör Dalmatinerutställningen” vid bokning. 

Tånga Heds camping är något för hela familjen med minigolf, pool, 4H-gård mm.  

info@tangahed.se eller +46 (0) 322-624311 

Hemsida: http://www.tangahed.se