Omplaceringar

Man kan av olika skäl bli tvungen att hitta en ny ägare till sin familjemedlem. Om det är nödvändigt att omplacera hunden, börja med att kontakta din uppfödare och se om denne är villig att hjälpa till med omplaceringen.

För medverkan på SDS omplaceringssida ska hunden vara renrasig dalmatiner med stamtavla. Annonseringen är kostnadsfri för såväl SDS medlemmar som icke medlemmar.

För medverkan på omplaceringssidan, fyll i formuläret.

Senast uppdaterad (2018-10-01).


Hund: Lacillas Glitter Och Glamour ”Greta”

Reg.nr: SE59850/2011
Född: 2011-10-18

Beskrivning av hunden: Greta är idag 7 år och har haft 2 valpkullar. Hon är svartprickig och absolut en underbar tik. Hon behöver komma till någon som kan ägna sig åt BARA henne. Hon är en riktig myshund! Kan nog ibland vara lite besk mot speciellt tikar (med ålderns rätt och status som mamma). Men en väldigt signalsäker och stabil hund. Hon är matglad och stjäler som en korp allt som är ätbart men det går att leva med. Hon är lätt att ha med sig överallt och frisk som en nötkärna. För att se mer information om henne gå in på min hemsida www.lacillas.se. Viktigast är ett varaktigt hem där hon får den uppmärksamhet hon förtjänar. Endast seriösa förfrågningar tack!

Bostadsort: Fågelmara (Karlskrona)

Kontaktuppgifter: Cecilia Ström, 076-194 40 12, loffans@hotmail.com