Omplaceringar

Man kan av olika skäl bli tvungen att hitta en ny ägare till sin familjemedlem. Om det är nödvändigt att omplacera hunden, börja med att kontakta din uppfödare och se om denne är villig att hjälpa till med omplaceringen.

För medverkan på SDS omplaceringssida ska hunden vara renrasig dalmatiner med stamtavla. Annonseringen är kostnadsfri för såväl SDS medlemmar som icke medlemmar.

För medverkan på omplaceringssidan, fyll i formuläret.

Senast uppdaterad (2019-04-18)


Hund: Moonaljs Snöstorm 
Reg.nr: SE12317/2016
Född: 2015-12-27
Beskrivning av hunden: Dalmatinerhane söker nytt hem!
Nytt hem sökes till kastrerad dalmatinerhane, om vi hittar rätt. Jättesnäll, glad, vänlig med andra djur och barn. Skrattar stort och mycket. Bor med andra hundar och katter, kommer överens med alla hundar han träffat. Bor med litet barn och han är snäll med henne. Frisk, stamtavla o.s.v. Han är dock hetsig och stressad och det fungerar inte riktigt hos oss eller i vår flock. Våra andra hundar är väldigt lugna och vår gammelhund tycker det är påfrestande. Han vill komma till någon som söker en träningskompis, kanske till dig som pysslar med drag, det gillar han. Klickertränad och enormt lättlärd. Det finns mycket att berätta men det tar vi vid seriöst intresse. Han älskar allt och alla så det känns så synd att vi inte trivs. Han ska inte vara ensam flera timmar om dagen så inte till dig som jobbar heltid och är borta mycket. Han vill också gärna ha en busig hundkompis, kön spelar ingen roll. Önskar endast kontakt av seriöst intresserade.
Bostadsort: Luleå
Kontaktuppgifter: Mona Lind Jonasson 070-248 27 51